Chavs

chavs

CHAVS tager den klassiske garagerock fra 1960’erne og giver den et støvet dansk twist; et twist som får lytteren til at tænke på de hedengangne 1970’ere med Olsen Banden og Huset på Christianshavn.

De er blevet sammenlignet med Eik Skaløe på en tunet knallert, og selv kalder de også deres musik for knallertrock. Tematikken er skruet 40 år tilbage, når tjavserne går på scenen og der bliver sunget om alt fra at nøgenbade i Vesterhavet til at fræse rundt i byens smalle stræder. Deres evne til at sammensætte punk og garagerock, leveret på ærkedansk, har siden bandets begyndelse i 2016, medført adskillige koncerter ved siden af blandt andet: Fribytterdrømme, Orcas, De Høje Hæle, FYR, De Underjordiske og PJ Bonneman.

I sommeren 2018 udgav bandet deres debutalbum ”Solsiden” på en håndnummereret abrikosorange 12” vinyl, og har allerede en stribe af udenbys koncerter i kalenderen for 2019. Over vinteren har de arbejdet på ny musik, og rygtet vil det, at de snart går i studiet for at indspille opfølgeren.

Facebook: CHAVS
Følg på bandcamp.